• Tlf: 25 53 12 75
 • Mail: udlejning@moegeloe.dk

Sejlads

For at komme til Møgelø er det nødvendigt at sejle. Korteste afstand til landsiden er ca. 340 m.

Leje af Juulsborg inkluderer derfor leje af to små robåde (op til 8 personer i hver) samt storbåden, hvor der er plads til 3 store årer i hver side. Med Hytten følger en 8 personers robåd.

Hyttens båd, samt den ene af Juulsborgs små både, vil være at finde på landsiden mellem hver udlejning.

Turen til og fra øen kan imidlertid også bestilles hos Hjejleselskabet, idet der neden for Juulsborg er anlagt en bro, hvortil selskabets både kan lægge til. Af samme grund skal den anden af de to mindre både der følge med lejen af Juulsborg altid ligge på ø-siden mellem hver udlejning.

Der følger årer og redningsveste med i lejen, men ingen motor. Det er muligt at montere sin egen påhængs-motor på Møgeløs mindre både.

Leje af påhængsmotor

Vi kan imidlertid også tilbyde udlejning af påhængsmotor. Prisen er 1200,- kr. for 2 dage. Herefter 100,- kr. pr. dag. Efter hver udlejning vil motoren blive serviceret så vi er sikre på at motoren er i orden til de næste lejere. Af samme grund skal motoren også afhentes hos Sejs Marinecenter på adressen Linåvej 9G, 8600 Silkeborg indenfor deres åbningstid.

Vi ser gerne at motoren afleveres samme sted efter brug. Kan dette ikke indpasses åbningstiden, så finder vi dog nok også en løsning på det.

Ønsker I at leje motoren vil vi gerne vide dette når I bestiller enten Juulsborg eller Hytten. Og senest 14 dage før lejemålet starter. Så får vi tid til at lave kontrakten og vi kan advisere Sejs Marine om lejemålet.

Leje af motor skal indberettes sammen med målerstand for el og vand mv. Benyt fanen "erstatninger og tilkøb".

Instruks

Møgelø ejer og står for udlejningen af flåden, men det er de enkelte lejere der har ansvaret for sejladsen. Se Søfartsstyrelsens hjemmeside.

Møgelø har som udlejer udarbejdet sikkerhedsinstruks for sejlads med såvel de ”små” robåde som storbåden. Du kan finde instrukserne her:

Instruks, små både(pdf)

Instruks, storbåden(pdf)

Møgeløs adresse:
Den selvejende institution Juulsborg
Møgeløvej 33
8600 Silkeborg
CVR-nr.: 87230716

Varelevering:
Møgeløvej 13, 8600 Silkeborg

Faktureringsaddresse:
kasserer@moegeloe.dk
20 22 83 79
Udlejning:

Oluf Østergaard

 • 25 53 12 75
 • udlejning@moegeloe.dk
Bestyrelse:

Formand:
Carsten Kristiansen

Forretningsfører:
Henrik Thorsted

 • 20 22 83 79
 • kasserer@moegeloe.dk
 • Bestyrelse, fortsat...

  Viggo Amstrup
  Niels Jørgen Larsen
  Morten Lange
  Hans Jørn Davidsen
  Jens Refsgaard
  Jacob Holm Cederborg
  Oluf Østergaard
  René Jacobsen